Jdi na obsah Jdi na menu

Holky a sníh__leden 2010.wmv 

Naše dovádění:-) Začínáme v posteli, když páníčci ještě spí a dost často řádíme v pelíšku:o)           Holky v akci.wmv        Neschovávej se.wmv 

Návštěva kamaráda Alfíka:-)    Pózujeme páníčkům.wmv   Seznamování.wmv   Hračky a kostička.wmv

Jenninka 3 měsíce po operaci páteře běhá jak o závod:-) Jenninka 3 měsíce po operaci.wmv    Na procházce.wmv

 

Hrajeme si:-)  Bonynka_Jenninka_hračka.wmv    Jenninka_hračka.wmv   Bonynka_hračka.wmv   Holky a hračky.wmv

 

Jenninka po operaci páteře - atlantoaxiální subluxace - porušení vazu mezi 1. a 2. krčním obratlem. Vada vrozená a vyskytuje se většinou u malých plemen  - čivava, jorkšírský teriér, toy pudl, pekinský palácový psík.

6_den po operaci.wmv   17_den po operaci.wmv   venku_17 dní po operaci.wmv       venku_20 dní po operaci.wmv

Holky a hračky:-)   Každá dostala novou hračku, ale obě dvě chtějí tu, která víc píská.    Bonďa pejska i kočičku morduje, Jenny jim žužlá ocásek, má ho za kostičku.  

hračky4.wmv    hračky.wmv   hračky2.wmv   hračky3.wmv   hračky5.wmv     

Večerní dovádění:-)   Dovádíme v křesle.wmv    Na paničce.wmv      Na paničce2.wmv

Silvestr 2007:-)     Do půlnoci byly holky v pohodě, ale kolem půlnoci, kdy se stříleho v jednom kuse a rachejtle lítaly ze všech stran přímo před okny, začala Bonďa nadávat a Jenny se k ní přidala. Také můžete vidět Jenny, která se nebála a stála u balkonových dveří, nadzvedávala čumáčkem záclonu a koukala ven, co se to jako děje.

Holky a Silvestr2.wmv       Zvědavá Jenny.wmv      Neštěkej, kousnu tě.wmv    Holky a petardy2.wmv      Nový rok 2008.wmv   

Hra s činkou a míčkem:-)   Bonynce je 5 roků a pořád se raduje z každé hračky.       Moje činka.wmv        Hraní s činkou.wmv         Hraní s míčkem.wmv 

Jenny a želvička:-)    Jenny doráží, ale také se rozčiluje a kňučí, že si s ní želvička nechce hrát:-))    Jenny_želvička.wmv   Jenny_želvička2.wmv   Jenny_želvička3.wmv    Jenny chytá amok.wmv

Naše dovádění:o)    Kdo z koho.wmv    Máme kořist.wmv    Dračice.wmv     Boj o míč.wmv

Holky se kočkují:-))     Jenny provokatérka.wmv     Kočkování pod židlí.wmv     Naše hrátky.wmv    

Jenny a zrcadlo:-)   Jenny chodí k zrcadlu, kouká na sebe, hrabe pacinkou a někdy na sebe štěká nebo zavrčí:-). Také si lehne před zrcadlo a očekává, že si s ní ten pejsek v tom zrcadle bude hrát. Na jednom videu uvidíte, jak už se jí to čekání nelíbí a začne kňourat:o)           

Jenny a zrcadlo.wmv    Jenny a zrcadlo_2.wmv    Jenny a zrcadlo_3.wmv    Koukání na pejska.wmv

Dovádění s boudou:-))   Jenny je v boudě a Bonďa ji vozí:-)  Chodící boudička.wmv    Holky a boudička.wmv     

Silvestr 2006:-)     Holky a Silvestr.wmv   Holky a petardy.wmv 

Vánoce 2006:-))        Radost z dárku.wmv        Holky s rybou.wmv        Boj o rybu.wmv    Naše kořist

Holky a nová hračka:-))   Kauflanďáka dostala Bonynka k jejím narozeninám a Jennince se také moc líbil:-)   Tahanice o ptáka.wmv    Myš a vrtění ocáskem.wmv   Holky a myš.wmv   Jenny lovec.wmv  Bonďa myš drží a nepustí, Jenny se to nelíbí a žaluje:-). Jakmile Jenny myš ukořistí, umí s ní pěkně zatřepat:o)

Jenny doráží na Bonďu a takhle spolu laškují:-)   Je slyšet cvakání zubů, tak si nezapomeňte zapnout zvuk:-)                                             BonyJeny1.wmv   Jenny v akci.wmv   Hrátky v pelíšku.wmv                        

Bonynku to už nebaví a ta malá pokušitelka by si chtěla pořád hrát:-)    BonyJeny3.wmv                                 

Hra na schovávanou:-)) Bonďa je chytrá holka, ale na Jenny si nepřijde. Schovávaná.wmv    neschovávej se.wmv     

Dovádění na sedačce:-))   V době natáčení videa ještě neuměla Jenny vyskočit  a seskočit, proto je sedačka obložená ze všech stran.     Dovádění.wmv     Jenny a míček.wmv   Hra o míč.wmv    Jenny čmelák.wmv

Hraní s páníčky:-)))  Běhání.wmv   Holky s míčem.wmv   Házej.wmv  

Holky při jídle:-)      Obě dvě se na jídlo těší a s chutí baští i granulky:-)Baštíme.wmv    Baštíme granule.wmv

Holky s lahví:-)   Bonďa v zápalu boje láhev honí, podleze za ní pod nábytek, vyleze, rozčiluje se, někdy i štěká:-)   Jenny nemá moc ráda velký rachot, tak raději kousek dál od lahve, ale nedá jí to, tak aspoň Bonďu kouše do zadní nohy:o) 

Fotbálek s lahví.wmv     Dovádění s lahví.wmv    Kousající Jenny.wmv    Bonynka_láhev.wmv    Bonynka v akci.wmv  

Holky a návštěva:-)      Při čekání umí být jak myšky, když panička řekne "Ticho":-).   Jenny se to čekání zdálo dlouhé, tak se takhle rozplácla:-)   Po přivítání na chodbě, pokračuje vítání v bytě. Bonďa má ve zvyku letět pro nějakou hračku, ale na Hančino zavolání se vrátila:-))      Čekáme na návštěvu.wmv      Vítání.wmv  

 Seznamování se Sárinkou:-)  Jenny se seznámila se Sárou a holky se spolu parádně vyblbly. Bonynku víc zajímala Sárinky panička:-)                     BonySaraJenny3.wmv     Sara_Jenny.wmv  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jarka a Charlie - Bobi,

12. 1. 2010 8:37

holky jsou tak pěkné! Ať si užijí sníh, dokud je. Přejeme s Charlikem hezké dny.

Jarka a Charlie - Tedy děvčata,

29. 8. 2008 15:20

na vás se tak pěkně kouká. Krásně si dokážete hrát a co mne nejvíc potěšilo? Že Jenninka už zase dovádí a člověk by neřekl,čím si prošla,je to statečná holčička.Bobi, už ať se vám všem vše ošklivé vyhýbá,ať máte jen ty bezva zážitky plné radosti a veselí. Hodně zdravíčka všem a pohlazení holčinám,tobě moc pozdravů.

Matýsek - Krásný holky

9. 2. 2008 20:00

Ahoj Bobino, po dlouhé době jsem zde zase zavítala a je to super. Máš nádherný pejsky, Jeny je super. Chodíš na výstavy ona je moc krásná. Také bych takovou chtěla.
Majka z Náměště

Irenka a Fifíček - moc pěkné

11. 3. 2007 21:47

ahojky tak moc rádi se chodíme koukat na pěkné holky a ty videa Bobino jsou super holky jsou jako ze škatulky máš z nich jen radost vid přeji ještě mnoho takových krásných fotek a videí moc pusinek holkám od Fifíčka a tobě moc krásných jarních pozdravů

Jarka a Charlie - Ahojky děvčata:-))

6. 3. 2007 7:19

tak jsme zase na kukačce,musím říci,že je vidět, Bobi,že máš děvčata,která toho moc nezrasují,video Jenny chytá amok -tak tu želvičku,myslím,že to tedy je:-)jak tam doráží a průzkumníkuje Jenny,tak náš mladej ji zničil během pěti minut, nám chybí ta dívčí jemnost:-)).Jenny tam krásně "nadává",to není vrčení,jede jak nějaký motorek:-))Posíláme pusy na čumáčky.

Bobina - Pro Paulu

5. 3. 2007 21:31

Paulo, mám velkou radost, že se Vám videa líbila a moc děkuji za pochvalu a milý vzkaz. Přeji hodně štěstí při výběru fenky. Určitě bude úžasná jako všichni jorkšírci. Mějte se hezky!

Paula - Máte nádherné dievčatá

2. 3. 2007 19:29

Pozrieť si vaše video bola super strávená chvíľka s tak úžasnými stvoreniami.O 2týždne si idem vybrať svoju fenku na ktorú sa veľmi teším.Dúfam, že bude tak úchvatná ako sú tie vaše.Prajem Vám veľa šťastia.

Bobina - Všem

1. 3. 2007 14:17

Díky všem za pěkné vzkazy:-). Budeme mít radost, když k nám zase zajdete na návštěvu:-). Zdraví Vás Bobina a dvě rošťandy:-))

Lenča a kluci - Videao s holkama

25. 2. 2007 20:44

Holky jsou super, culíky jen lítají. Je úžasné, jak spolu dokáží takhle blbnout :-))

Tete - úžasný

13. 2. 2007 14:50

Vašemi vydei sem si vyzdobila celý monitor takže tam už nemám místo na nic jinšího!!:-)

Marcela a Alfík (www.alfik.net) - Jenny a zrcadlo

2. 2. 2007 20:05

To je fakt úžasný, jak jeden pejsek o svůj obraz v zrcadle neprojevuje zájem a druhý to prožívá jako Jennynka... Moc pěkná videa a posíláme Jennynce pohlazení, aby nebyla smutná, že si jí ten pejsek v zrcadle nevšímá a nechce si hrát... :o))

Betka a Charlie - Pekneeeeeeee

2. 2. 2007 11:03

s mojim Charlikom sa nam videa velmi pacili.Charlie si pri nich aj trochu zabrechal:-)ak chces pozri si stranku www.jorkie-charlie.estranky.cz.Prosiiim pridaj daky ten komentarik.Ahooooj.p.s. pozdrav bonnyknku a jennynku:-)

Bobina - Poděkování

9. 1. 2007 11:54

Moc všem děkujeme za milé vzkazy, máme velkou radost, že se videa líbí!

Irenka a Fifíček - moc pěkné

2. 1. 2007 23:09

ahojky holky tedy to koukáme jak jste si užívali videa fakt moc pěkné tedy Bonďa se opravdu nebála žádných petard a ryba Nemo je super holky moc vás zdravíme v novém roce ve zdraví si ho užívejte ahojky

Altair a Sethi - Hladá sa Nemo?

28. 12. 2006 18:18

Už sa ani nedvíme, že sa hladá! Holky si s nim tuším rýchlo poradili. Vaše videá sú ako vždy skvelé. Gratulujeme. Čím nás prekvapíte nabudúce?
Pozdravujeme a posielame poškrabkanie. Vaši trvalí obdivovatelia A&S s paničkami.

Mili a Tedýsek - Holky

11. 12. 2006 10:52

Bobino, občas nakouknu na videa tvých holek a vždycky je na co se dívat a dobře se pobavím. Jsou fakt nádherný. Díky a ahojky.

Jarka a Charlie - Ahoj

6. 12. 2006 16:46

Bobi a holčiny,nakoukli jsme a musím říct,že Jenny s kryskou třepe stejně jako Charlik,až se divím,že to kryska vydrží:-)).Posíláme veliký pomazleníčko oběma a tobě a manželovi pozdrav.

Dana a Terinka - Ahoj Bobino a holky,

23. 11. 2006 12:54

moc vás zdravím a chválím vaše videa, jsou senzační tak, jak senzační jsou tvé holky!! Navíc máš můj obdiv, Bobino, a prosím tě o radu, dají se nafilmovaná videa foťákem nějak zmenšit? Zmáčknu okamžik a už je to alespoň 8 MB a já mohu tím jednoduším způsobem přes správce webzdarma nahrát jen do 2 MB, jinak přes ftp a to zatím neumím a i by to dost zabralo.... Tak tě, jako velkou odbornici na video, prosím o radu. A zároveň se těším na nějaké další tvé Bonynky a Jennynky! D.

Marcela a Alfík - Vítací videa

1. 11. 2006 15:50

Ahojky, úplně žasnu, jak holky krásně čekají na návštěvu, to náš Alf ňafe jak o život, dokud návštěva nedorazí nahoru. A pak místo toho, jak holky krásně bzučej, tak u nás se prská, jak se směje. :o))
Moc pěkná videa. M+A

Ratlik - Ratlik

4. 8. 2006 13:01

Tak to jsou super videa,hlavně to s těma lahvemi